Joma - JSport.roJSport.ro

ACS Dumbrăvița începe luna viitoare un nou sezon intern, dar și european, de tenis de masă. Clubul va continua fără junioarele Adina Diaconu și Andreea Dragoman, dar în schimb, au adus o jucătoare străină. De asemenea, juniorii vor juca în Divizia B.

Dumbrăvița are patru titluri  consecutive în Superliga națională. Vara aceasta, Adina Diaconu s-a dedpărțit de club și va juca în Superligă pentru Slatina, pe lângă un contract în Spania. Andreea Dragoman va juca pentru Mediaș în Superligă, iar Mădălina Pauliuc va evolua doar în Sardinia, deoarece campionatul italian nu permite dubla legitimare. ACS Dumbrăvița va merge în formula cu sârboaica de 18 ani Izabela Lupulesku, venită de la clubul din Vrsac, plus surorile Mihaela Dospina și Andreea Zanfir, cu Andreea Balint ca rezervă. Ultima va juca și pentru clubul din Vrsac, cu dublă legitimare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Antrenoarea Nicoleta Husar este încrezătoare, chiar dacă a pierdut două jucătoare de top. ”Orice început de sezon este greu. Izabela Lupulesku este o jucătoare de top, are titluri europene la echipe, la simplu, la dublu. Sperăm să aibă o ascensiune la noi. Surorile Dospina vor juca numai la Dumbrăvița, nu mai joacă și în Franța, pentru că s-au angajat și le e greu să facă și naveta. Noutatea este că avem înscrise în Divizia B echipele de juniori, masculină și feminină. În viitor, sperăm să facem performanță și cu ei”, ne-a declarat antrenoarea echipei, care nu exclude ca echipele din Divizia B să atace promovarea în Divizia A, al doilea eșalon valoric.

Noul sezon de Superliga va începe în 8-9 octombrie, la Buzău, cu un turneu la care fetele Nicoletei Husar vor juca cu toate celelalte șapte echipe. ulterior, returul va avea loc anul viitor. Campioana României e calificată în turul II al Cupei ETTU, unde va întâlni campioana Greciei. Meciurile vor avea loc în jurul datei de 27 octombrie, într-o manșă eliminatorie, la Dumbrăvița, în sala polivalentă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.