Joma - JSport.roJSport.ro

Vacanța s-a terminat pentru echipele din Superliga feminină de tenis de masă, care se reia cu primul turneu de la Constanța, care începe joi. ACS Dumbrăvița, care a ratat anul trecut titlul, după cinci ani în care a luat aurul, a transferat o jucătoare de mare experiență din Ucraina. 

Din acest sezon, în Superligă, Dumbrăvița contează și pe ucraineanca Yanina Kokunina, o sportivă de 36 de ani, care pregătește și lotul de junioare a țării vecine. ”Este o sportivă care într-o anumită perioadă a jucat și în Spania, când eram și eu acolo. Încercăm puțin să schimbă lucrurile anul acesta și ea este o jucătoare cu un profil mai defensiv”, ne-a declarat antrenoarea Nicoleta Husar despre Kokunina. Sezonul trecut, sportiva a evoluat la echipa din Kiev.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dumbrăvița a plecat la turneu cu ucraineanca, dar și cu jucătoarele care anul trecut au devenit vicecampioane: sârboaica Izabela Lupulesku și surorile Andreea Zanfir și Mihaela Dospina. Practic, la turneul dela malul mării se vor juca de joi până duminică toate disputele din tur. Dumbrăvița va juca, așadar, cu toate echipele: Farul, CSM Arad, Poli Iași, Politehnica Cluj, CSM Slatina, CSM Bistrița și LPS Nicolae Rotaru Constanța.

Autoritățile locale din Dumbrăvița au încercat să o convingă pe Adina Diaconu să revină, dar deocamdată, slătineanca a primit dor titlul de cetățean de onoare al comunei. ”Adina este la vârsta la care tinerii își doresc să plece în străinătate. Vara aceasta a plecat din Spania în Franța, la Metz. A mai fost și oferta celor de la Steaua, care o doreau pentru competițiile individuale”, a precizat Nicoleta Husar.

ACS Dumbrăvița are anul acesta și echipe în Divizia B, a, treilea eșalon valoric, atât la fete, cât și băieți. Obiectivele sunt promovarea în Divizia A. Mai trebuie spus că în Divizia B masculin evoluează și clubul Raris Timișoara.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.