Joma - JSport.roJSport.ro

Jucătoarele de la ACS Dumbrăvița și-au onorat blazonul la turneul din returul Superligii feminine de tenis de masă, organizat chiar în localitatea de la marginea Timișoarei. Fetele antrenate de Nicoleta Husar s-au impus cu toate cele șapte oponente, dar au avut viața cea mai grea cu Poli Iași și Romgaz Mediaș.

În prima rundă, Dumbrăvița s-a impus cu 5-0 cu Politehnica Cluj Napoca, iar în a doua rundă, fetele Nicoletei Husar au repetat scorul cu Pristavu Câmpulung, pentru ca ziua de joi să o încheie cu un succes cu 5-1 cu Farul Constanța. Vineri, a urmat un nou succes cu 5-0, de data aceasta cu Dunărea Giurgiu, pentru ca apoi, timișencele să câștige cu 5-4 cu Poli Iași. Izabela Lupulesku s-a impus cu 3-0 cu sora sa, Anelia, de la clubul moldovean, cu 3-1 cu Diana Lupu și cu 3-0 cu Tania Plăian.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Andreea Zanfir a cedat cu 3-2 cu Diana Lupu, dar a câștigat cu 3-1 cu Tania Plăian și cu 3-0 cu Anelia Lupulesku. Mihaela Dospina a avut trei înfrângeri: 3-0 cu Tania Plăian, 3-1 cu Anelia Lupulesku și 3-0 cu Diana Lupu. Tot 5-4 a fost și succesul cu Romgaz Mediaș. Andreea Zanfir a câștigat cu 3-0 cu Diana Muntean și cu același scor cu Denis Baltag, dar a pierdut cu 3-1 cu Andreea Dragoman. Andreea Balint s-a impus cu 3-2 cu Diana Muntean, dar a cedat cu 3-0 cu Andreea Dragoman și Denisa Baltag.

Izabela Lupulesku s-a impus cu 3-0 cu Denisa Baltag și Diana Muntean, dar a pierdut cu 3-1 cu Andreea Dragoman. În ultima rundă, Dumbrăvița a câștigat cu 5-2 cu CSM Arad. În semifinale, campioana României va juca cu Poli Iași.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.