Joma - JSport.roJSport.ro

Tenisul de masă reia repede partidele oficiale în noul an, cu duelul din al patrulea tur al Cupei ETTU, iar ACS Dumbrăvița va juca prima manșă acasă. Campioana României va primi vizita formației catalane din Vic, iar returul urmează să se joace la finalul lunii, în Spania.

Se anunță un duel dificil pentru deținătoarea ultimelor patru titluri din România. Dumbrăvița a intrat în competiție la turneul din al doilea tur al Cupei ETTU. Acolo, elevele Nicoletei Husar s-au impus cu 3-1 cu olandezele de la Dozy Den Helder3-0 cu turcoaicele de la Kocasinan Belediyesi Spor Club și 3-0 cu echipa greacă AO DAO Tavrou. În turul 3. româncele au dat peste rusoaicele de la Kazan, care s-au impus acasă cu 3-2, dar nu s-au prezentat la retur și au pierdut cu 3-0 și astfel, bănățencele au mers mai departe.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Girbau Vic TT a intrat în a doua competiție europeană feminină inter-cluburi din turul 3. Formația catalană s-a impus cu 3-0 în ambele manșe jucate cu sârboaicele de la TTC Novi Sad. Primul meci va fi în noua sală polivalentă din Dumbrăvița, duminică, la ora 11. Returul este programat într-o zi de joi, 25 ianuarie, de la ora 19:30 ora Spaniei.

foto: dumbravita.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.