Joma - JSport.roJSport.ro

Echipa de tenis de masă de la ACS Dumbrăvița a jucat la sfârșit de săptămână un nou turneu, la Buzău. În urma rezultatelor, câștigătoarea ultimelor trei titluri în Superliga feminină a rămas pe locul al doilea înaintea semifinalelor care încep săptămâna viitor cu manșa-tur.

Dumbrăvița și-a păstrat locul doi, după Poli Iași, la fel ca după ce de-al doilea turneu din acest sezon. Meciurile ar fi trebuit să aibă loc în ianuarie în comuna timișeană, dar vremea nefavorabilă din această iarnă a modificat locul și data de desfășurare a concursului. La Buzău, Dumbrăvița a câștigat cu 5-2 cu cu Poli Iași, cu 5-3 cu Farul Constanța și cu 5-0 cu CSM Arad, Politehnica Cluj-Napoca, Romgaz Mediaș, CSM Bistrița și LPS Nicolae Rotaru Constanța.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În turneele anterioare din 2016, ACS Dumbrăvița a obținut următoarele rezultate: 5-0 cu Farul Constanța, 5-1 cu Politehnica Cluj-Napoca, 5-0 cu Romgaz Mediaș, și 5-1 cu LPS Nicolae Rotaru Constanța, 5-1 cu CSM Arad, 5-0 cu CSM Bistrița și o înfrângere cu 5-2 cu Politehnica Iași.

Săptămâna viitoare, Dumbrăvița va juca turul semifinalelor în deplasare la locul 3, Farul Constanța.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.