Joma - JSport.roJSport.ro

ACS Dumbrăvița va lupta din nou pentru un nou trofeu de regină a tenisului de masă feminin din România. Elevele Nicoletei Husar au trecut lejer în semifinalele competiției de CSM Bistrița și vor juca în reeditarea finalei cu Farul Constanța de anul trecut, câștigată de echipa din Dobrogea în 2018. 

Turul și returul semifinalelor s-au jucat relativ repede, cu câteva zile de pauză între. În tur, la Bistrița, Dumbrăvița a câștigat cu 5-2. Luni, în Banat, echipa din cea mai bogată comună a regiunii s-a impus cu 5-0. Au jucat gemenele Andreea Zanfir și Mihaela Dospina, precum și sârboaica Izabela Lupulesku. Finala se va juca tot tur-retur, în luna mai, datele nefiind încă stabilite. Adversarul va fi echipa Farul Constanța, cu care Dumbrăvița a jucat și finala pierdută de anul trecut.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Anterior argintului din urmă cu un an, ACS Dumbrăvița a câștigat de patru ori consecutiv finala Superligii feminine de tenis de masă, între 2014 și 2017 inclusiv. Acum, sportivele vor juca a șasea finală consecutivă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.