Joma - JSport.roJSport.ro

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Timiș a făcut publice premiile care se vor acorda în cadrul Galei Sportului. Menționăm că criteriul de bază este ca sportivii să fie legitimați la cluburi din Timiș, nu locul de naștere, astfel că localnicii legitimați în alte județe nu au fost luați un calcul.

UPDATE 9.12.2016: După ultima medalie mondială cucerită de Adina Diaconu la compeitția de juniori de la Cape Town, cei de la DJST au decis să îi acorde și jucătoarei de tenis de masă primul loc, împărțit cu Adelina Pastor și Ivan Guidea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În topul olimpic anul acesta prima poziție se împarte între Adelina Pastor (foto), atletă la CSM Timișoara, și Ivan Guidea, luptător la CSM Lugoj. Ambii au participat la Jocurile Olimpice de la Rio, unde nu au câștigat și medalii. În top urmează Adina Diaconu, de la tenis de masă, floretista Ana Boldor, halterofilul Darius Suiugan, luptătoarele Simona Pricob și Estera Dobre, caiacistul Ion Povăliceanu, triatlonistul Ciprian Bălănescu, badmintonistele Andra Olariu și Sonia Olariu, atleta Andrea Ogrăzeanu și gimnastul Norbert Marcu. Antrenorii anului au fost numiți Ioan Damaschin și Emil Vanea.

În topul neolimpic, pe primul loc este Lucian Dan, care practică navomodelismul la CSM Timișoara, urmat de Emilian Dan și Cristina Dan, tot de la navomodelism, dansatorii Roxana Lucaciu, Alexandru Niculescu, Andra Păcurar, Sebastian Zicoane și Anca Copos, practicanții de powerlifting George Moise, Alexandru Cazacu și Daniela Martinescu, plus Timeea Szasz și Sergiu Farca, de la arte marțiale.

Echipa anului e, așa cum era de așteptat, Timișoara Saracens, urmată de SCM Poli, echipa de junioare de la Agroland Timișoara, echipa de juniori de la ASU Poli și echipa de baschet junioare de la CSȘ Bega. Absenți sunt cei de la Informatica, care au fost vicecampioni de futsal, dar nu au fost incluși în top. La sporturi individuale, au fost nominalizate echipele de la ACS Dumbrăvița-tenis de masă, CSM Lugoj, atât cu echipa de greco-romane, cât și cu cea de lupte libere, echipa de șah de la AEM Luxten și echipa de floretă de la CSU Poli.

La sporturi tehnice au fost nominalizați Ionel Pascotă, Bogdan Cuzma, Alexandru Krepelka, Cătălin Cazacu, Vlad Roșu și Marius Giurisici. La Sportivi Masters au fost nominalizați Sorin Cazacu, Constantin Dumitra, Adrian Nagel și Dan Panduru. La ramuri paralimpice au fost nominalizați Mihaela Lulea, Dorina Vărgatu, Vasile Stoica, Victor Doana și Tudor Micu.

foto: Track and Field Image

 

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.