Joma - JSport.roJSport.ro

adina.diaconuAdina Diaconu a avut un rol decisiv pentru medalia de aur cucerită de echipa României de junioare la Europeanul de tenis de masă de la Zagreb, dedicat cadeților și juniorilor. Româncele au triumfat după o finală cu Serbia.

România s-a impus indubitabil, cu 3-0 contra Serbiei în finală, iar Adina Diaconu a trecut cu 3-2 (6-11, 7-11, 14-12, 11-6, 11-3) de Izabela Lupulesku. Slătineanca legitimată la ACS Dumbrăvița a avut un rol decisiv în calificarea în finală a elevelor lui Petre Arnăutu, după un 3-2 cu Rusia. Diaconu a câștigat în această fază cu 3-2 cu Maria Malanina și 3-0 cu Daria Chernoray.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În sferturile de finală, România a trecut cu 3-0 de Franța, cu victoria la același scros a Adinei Diaconu obținută în fața lui Marie Migot. anterior, România învinsese cu 3-0 Polonia. Din echipa României de junioare au mai făcut parte Andreea Dragoman, Andreea Clapa și rezerva Mihaela Plăeșu.

Pentru Adina Diaconu, competiția va continua cu probele individuale, unde sportivă care are trei titluri în Superligă cu ACS dumbrăvița are mari șanse la medalii. Jucătoarea și-a propus să intre în Carte Recordurilor anul acesta, cu cele mai multe medalii câștigate ca junioară.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.