Adina Diaconu și Andreea Dragoman ocupă locuri pe podium în clasamentul senioarelor pe luna martie întocmit de Federația Română de Tenis de Masă. Cele două jucătoare se află pe locurile întâi, respectiv trei.

Adina Diaconu, legitimată și la CSM Slatina, e prima cu 480 de puncte. Pe locul doi e Irina Ciobanu de la Politehnica Iași, cu 434 de puncte, iar apoi, pe locul trei e Andreea Dragoman. Sportiva legitimată la Romgaz Mediaș și ACS Dumbrăvița are 336 de puncte. În top se regăsesc și surorile gemene antrenate de Nicoleta Husar. Andreea Zanfir e pe locul 10, cu 180 de puncte, iar Mihaela Dospina se află pe locul 20, cu 95 de puncte.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Timișoreanca Andreea Balint, legitimată la Romgaz Mediaș e pe locul 22, cu 90,5 puncte. De asemenea, la capătul ierarhiei se mai regăsesc Karla Manea, Mădălina Pauliuc și Ildiko Moldovan, sportive legitimate la clubul dumbrăvițean. Fetele de la ACS Dumbrăvița vor juca o nouă finală a Superligii, a patra consecutive, după ce Farul Constanța nu s-a mai prezentat la returul semifinalelor, după victoria bănățencelor din tur.

foto: ittf.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.