Joma - JSport.roJSport.ro

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Timiș a publicat topul superlativelor din acest an, iar cel mai bun sportiv vine din canotaj. Este vorba de Alexandru Danciu, canotor originar din județul Hunedoara și legitimat la CSM Timișoara. După un an în care au câștigat tot, cei de la Informatica Timișoara sunt echipa anului la jocuri sportive.

Alexandru Danciu a avut un an plin de performanțe, cu medalii la Campionatul Național, medalie de argint la Europeanul de juniori, aur la Mondialul de juniori, dar și un argint la Jocurile Olimpice de Tineret. De asemenea, antrenorul său de la CSM Timișoara, Zlatomir Balojin a primit distincția de antrenorul anului. Pe locul doi s-a clasat luptătorul din Republica Moldova Ivan Guidea, naturalizat și legitimat la CSM Lugoj. Pe podium a mai fost alt canotor de la CSȘ Bega, Denis Nichitean.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Au mai prins Top 10 la sporturi olimpice canotoarea Adriana Surupăceanu (CSȘ Vega), atleta Cristina Bălan (CS Atheltics Timișoara), gimnastul Rafael Szabo (CSM Lugoj), halterofilul Ion Măranu (CS Haltere Timișoara), badmintonista Florentina Constantinescu (UVT Timișoara), floretistul Benjamin Bodo (CSU Poli) și canotoarea Andreea Popa (CSU Poli).  La sporturi neolimpice, cel mai bun a fost Emilian Dan, de la secția de navomodelism a CSM Timișoara.

La sporturi tehnice, motociclistul Ionel Pascotă este laureatul anului, iar la masters, premiul îl primește Sorin Cazacu, de la powerlifting. La sportul pentru cei cu dizabilități va fi premiat Victor Doană de la CS Marathon 93 Lugoj. Pe echipe, floretiștii de la CSU Poli sunt echipa anului la sporturi individuale, iar echipa de futsal Informatica Timișoara e cea mai bună echipă la jocuri sportive.

foto: cosr.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.