Iubitorii tenisului de masă amator și nu numai sunt invitați în data de 20 mai la Turneul Cupa Mureșului de la Vințu de Jos, competiție ajunsă la ediția a doua. Invitata de onoare este Andreea Dragoman, care a câștigat recent titlul cu ACS Dumbrăvița, dar care este și campioană mondială de junioare în proba de dublu, alături de Adina Diaconu.

Competiția va fi una de anvergură, cu 144 de participanți, dintre care șase cu widlcarduri, câte două acordate pentru fiecare categorie. La Elite vor fi 30 de jucători, la Open, 42, iar la Amatori, 72 de jucători. Organizatorii asigură asistență medicală, dar și protocol. Competiția este organizată în sala de sport din localitate, una de tipă Năstase, cu iluminat artificial, cu 24 de mese de concurs. Meciurile vor începe în 20 mai, la ora 9, iar masa festivă va avea loc de la ora 13. Se premiază primele trei locuri, cu cupe, medalii și diplome, cu mențiunea că se joacă și finala mică.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Taxele de înscriere sunt de 40 de lei pentru un adult și de 10 lei pentru copii. Persoanele cu handicap participă gratuit. Înscrierile se pot face pe forumul Amatur. Organizatorii Constatin Pralea, Dumitru Beltechi și Florin Apian pregătesc și o altă surpriză, pe lângă invitația deja confirmată a Andreei Dragoman. Partenerii turneului sunt SC Kozara SRL, EMI-TT, Giro SRL, CNC Blue Sport și Belagrosan, Rullcaffe și Consiliul Local și Primăria Vințu de Jos.

Andreea Dragoman are dublă legitimare la ACS Dumbrăvița și Romgaz Mediaș.

foto: sibiu100.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.