Joma - JSport.roJSport.ro

Canotoarea Andreea Popa, sportivă a clubului CSȘ Bega, se întoarce cu medalia de bronz de la Campionatul Mondial de Canotaj pentru juniori din Lituania. Rezultatul a fost obținut cu barca de 8+1 a României.

În calificări, fetele din România au câștigat seria, cu timpul de 06:35,690 de minute. În finala, Români a a avut un timp mai bun, 06:30.270, dar suficient doar pentru medalia de bronz. Cehia a luat aurul, iar Germania, argintul. Alături de Andreea Popa, sportivă de 18 ani născută în Biled, au concurat Elena Dănuț, Elena-Cosmina Ciritel, Monica-Georgiana Andron, Ioana-Mădălina Moroșan, Raluca-Georgiana Dinulescu, Maria-Magdalena Rusu, Vasilica-Alexandra Rusu și Victoria-Ștefania Petreanu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cluburile timișorene au dat doi sportivi și în barca masculină de 8+1. Este vorba de Alexandru-Laurențiu Danciu de la CSM Timișoara și Ștefan-Robert Niță de la CSȘ Bega. În calificări, românii au fost pe locul trei în serie, după Marea Britanie și Italia, cu timpul de 05:55.640. În recalificări au avut timpul de 05:47.690, după ruși și olandezi, iar în finala B au câștigat cu 06:00.960. Au mai concurat Dumitru-Valentin Bucur, Dorin Simion, Andrei Lungu, Andrei-Sebastian Cornea, Georgel-Bogdan Vlad, Marian Cireașă și Andrei-Valentin Maliș.

România a fost cea mai bine clasată țară la Mondialul de la Trakai, cu șase medalii, două de aur, două de argint și două de bronz.

foto: facebook.com/Federatia-Romana-De-Canotaj

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.