Joma - JSport.roJSport.ro

Canotorii din Timiș au obținut din nou rezultate excelente și la Campionatul Mondial U23, desfășurat în SUA, la Sarasota. Andreea Popa și Alexandru Danciu au luptat pentru podium și nu le-a lipsit mult pentru o medalie.

Formată la CSȘ Bega, Andreea Popa a concurat în barca de 8+1 a României, alături de Mădălina Hegheș, Raluca Georgiana Dinulescu,  Vasilica Alexandra Rusu, Mădălina Cașu, Geanina Dumitrița Juncanariu, Andreea Ioana Budeanu, Georgiana Simona Tătaru și Victoria Ștefania Petreanu (foto). Deoarece au concurat doar cinci țări, s-a organizat o cursă test, unde româncele au fost pe trei, cu timpul de 06:09.900. În finală însă, au fost depășite Olanda, Marea Britanie și SUA, după ce au avut timpul de 06:24.280, la o secundă de bronz.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Alexandru Laurențiu Danciu, sportivul din Petroșani legitimat la CSM Timișoara, a concurat la patru rame, alături de Bogdan Baitoc, Alexandru Chioseaua și  Ciprian Huc. În seria lor, au avut al patrulea timp, 06:00.540, ceea ce i-a trimis în recalificări. Acolo, cu 06:00.130, au avut al doilea timp al cursei. În finala A, au scos 06.04.930, ceea ce i-a plasat pe locul 10. Le-au lipsit aproape 10 secunde pentru bronz.

foto: facebook.com/Federatia-Romana-De-Canotaj

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.