Joma - JSport.roJSport.ro

De când a trecut la bob, Ioana Gheorghe a adunat multe medalii și satisfacții, aproape ca în atletism, unde are o carieră din copilărie. Rezultatele din Cupa Europei obținute și cu timișoreanca în echipaj au adus o medalie de aur României și argint la Europeanul de juniori, iar luna aceasta urmează cele mai tari concursuri ale iernii.

După cele opt etape, Ioana Grecu a luat medalia de aur în Cupa Europei, din postura de pilot. Sportiva le-a avut ca împingătoare pe Ioana Gheorghe și Katharina Wick și a câștigat cupa Europei cu 906 puncte. Punctajul este rezultatul după cinci medalii de aur și trei de bronz cucerite de echipajul României. Trei locuri întâi și toate locurile 3 au fost obținute cu Ioana Gheorghe în postura de împingător. Echipajul Grecu-Gheorghe a participat și la Campionatele Europene de Juniori de la Innsbruck, la categoria U26, unde au luat argintul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pentru România urmează Campionatele Europene de bob 2 persoane, de la Sigulda, în Letonia, la data de 15 februarie, dar și Campionatele Mondiale de bob feminin, de la Altenberg, în Germania, competiție programată în 22 februarie.

foto: facebook.com/bobsanie

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.