Joma - JSport.roJSport.ro

Pilotul Bogdan Cuzma nu s-a dezmințit la Trofeul Total de la Brașov, a doua etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă. După ce a avut mari probleme cu mașina sâmbătă, la antrenament, duminică, timișoreanul a fost din nou cel mai bun, după ce a anul trecut a fost marele câștigător al sezonului 2016.

Cuzma a lipsit de la prima etapă, Trofeul Râșnov, dar chiar și așa, la Trofeul Total a fost la înălțime. În prima manșă, timișoreanul a bifat timpul de 00:02:17.721, iar în manșa a doua a scos timpul de 00:02:17.743, pentru un timp total de 00:04:35.464, scos cu un Mitsubishi Lancer EVO IX. ”Mă bucur că am revenit cu victorie aici şi că mi-am demonstrat, în primul rând mie, că primul loc de anul trecut nu a fost o întâmplare, aşa cum credeam atunci. Îmi place foarte mult Poiana, este un traseu extraordinar! Cu siguranţă, o să revin aici de fiecare dată cu plăcere. Am lucrat mult la maşină, am schimbat-o aproape în totalitate iar lipsa testelor s-a văzut în prima zi. Poate din noroc, am reuşit să o reglăm bine chiar pentru concurs. Vreau să îi mulţumesc lui Paul Andronic care m-a ajutat foarte mult şi care a fost aproape de mine, a făcut un motor extraordinar, un setup namaipomenit, totul ieşind minunat”, a declarat Cuzma pentru autorally.ro.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În competiție a mai fost timișoreanul Alexandru Krepelka, care a terminat pe locul 49 la general, după timpul de 00:02:55.000 în prima manșă și 00:02:54.730 în manșa a doua, pentru un total de 00:05:49.730. Krepelka a concurat cu o Honda Civic la clasa N1, iar în ierarhia clasei a ocupat locul 7.

A treia etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă va avea loc la Rânca, în 10-11 iunie.

foto: Rally Cow

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.