Joma - JSport.roJSport.ro

Trei piloți timișoreni au concurat la penultima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, Trofeul Câmpulung Muscel. Bogdan Cuzma a fost nevoit din nou să abandoneze cursa, terminată de Adrian Iliescu și Alexandru Krepelka. Tot din motorsport, Leo Borlovan (foto) a concurat la etapa din Campionatul Național de Anduranță ACR.

Anul trecut, Bogdan Cuzma a făcut marea surpriză și a fost campionul național absolut de VTM. La Câmpulung-Muscel, după prima manșă a fos tpe locul trei, dar problemele cu Mitsubishiul Lancer EVO IX l-au făcut să abandoneze, la fel ca și pe Lucian Răduț. Adrian Iliescu a câștigat clasa A4 însă, cu timpul de 00:03:10.777, scos cu un Mitsubishi Lancer EVO VII, pentru locul 7 în clasamentul Open. La bordul unei Honda Civic, Alexandru Krepelka a fost pe 35 la general și 6 la clasa N1.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Alt iubitor al vitezi, tânărul Leo Borlovan, a concurat la etapa a doua a Campionatului Național de Anduranță al ACR, organizat pe circuitul Motorpark România. Scopul a fost testarea bolidului Aquila Synergy, între alți concurenți care au mers cu automobile cu care se poate circula și în trafic. Timișoreanul s-a retras după o ieșire în decor după primele trei tururi.

Ultima etapă din Campionatul Național de VTM va fi Trofeul Opel, în 14-15 octombrie.

foto: Andrei Gemes

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.