Joma - JSport.roJSport.ro

bogdan-cuzmaTânărul pilot Bogdan Cuzma a primit titlul de campion absolut în Campionatul Național de Viteză în Coastă, după ultima etapă, Trofeul Opel, desfășurat la Brașov. Timișoreanul știa de dinainte că e ca și câștigător, întrucât trebuia doar să puncteze în ultima etapă.

De aceea, Bogdan Cuzma a și concurat doar în prima manșă de concurs la Trofeul Opel și nu s-amai înhămat și la o cursă în manșa a doua. Etapa, ultima din campionatul de VTM, a fost câștigată de Lucian Răduț, urmat de Cornel Gârdean și Adrian Iliescu. În acest sezon, Cuzma a câștigat Marele Premiu al Brașovuli și Cupa Gorjului, dar a luat și locul doi la Trofeul Sinaia. Tânărul pilot a terminat sezonul cu 110 puncte în clasamentul Open și 126 la clasa H, pe care a câștigat-o, de asemenea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cuzma a recunoscut că nu se aștepta să fie campion în 2016. ”La începutul sezonului nu mă gândeam deloc la titlul absolut. Speram ca în acest an să bifez câteva podiumuri şi să mă obişnuiesc cu noua maşină. Acum sunt extrem de încântat că am ajuns până aici”, a precizat pilotul de 26 de ani.

foto: Bogdan Barabas

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.