Joma - JSport.roJSport.ro

Flavius Biea va boxa la ”Noaptea Spartanilor 2” cu mexicanul Jesus Gurrola, în main-eventul galei de box programate la data de 28 iunie la Sala Constantin Jude”. În total, vor fi cel puțin opt meciuri, iar printre alții, în ring vor urca și timișoreanul Daniel Corbeanu și arădeanul Eduard Gafencu.

Biea va boxa cu această ocazie în al 18-lea meci al său de când a trecut la boxul profesionist. Adversarul arădeanului de 29 de ani va fi Jesus Gurrola, un mexican în vârstă de 31 de ani, cu o mai mare experiență în boxul profesionist, unde a bifat deja 43 de meciuri. Gurrola a fost învins în urmă cu doi ani de Jo Jo Dan (Ionuț Ion) într-o gală desfășurată la Montreal. Mexicanul este în orașul Los Mochis, din regiunea Sinaloa, unde se desfășoară acțiunea dintr-un întreg sezon al serialului Narcos.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Miza meciului lui Biea, care a trecut recent la altă categorie, semimijlocie (69,800 kg), este centura IBA Intercontinental. Titlul este deținut de venezueleanul Jason Gonzalez, cu 21 de victorii prin KO din tot atâtea meciuri în boxul profesionist. Pugilistul va pierde însă titlul, deoarece nu-l va pune în joc în perioada solicitată de International Boxing Association (IBA). Biea nu exclude să boxeze cu Gonzalez în viitor, dacă va câștiga main-eventul de la „Noaptea Spartanilor 2”.

În prezent, se discută ca în deschiderea galei care va începe la ora 20 să boxeze și doi pugiliști din Iași. Iată numele confirmate: Cătălin Paraschiveanu (18 meciuri – 17 victorii şi o înfrângere), Daniel Corbeanu (un meci – o victorie, prin KO), Eronim Arădoaie (şase meciuri – toate câştigate), Eduard Gafencu (un meci – o victorie, prin KO), Robert Cristea (30 de meciuri – zece victorii şi 20 de înfrângeri), Amansio Paraschiv (un meci – o victorie), englezul Anesu Twala (cinci meciuri – patru victorii şi o înfrângere) şi Daniel Bădulescu (un meci – o victorie, prin KO).

foto: facebook.com/pg/FlaviusBieaPromotion

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.