ACS Dumbrăvița ar fi trebuit să găzduiască vineri și sâmbătă al treilea turneu din sezonul regulat al Superligii de tenis de masă, masculin și feminin, dar vremea a anulat competiția. Altfel, clubul bănățean ce deține ultimele trei titluri de campioane ale Superligii s-a ”blindat” cu Andreea Dragoman, așa că va fi o reală forță și în 2017.

Toate competițiile programate de Federația Română de Tenis de Masă în acest sfârșit de săptămână au fost amânate din cauza vremii nefavorabile. În cazul Superligii, turneul 3 și 4 s-au comprimat, astfel că toate meciurile se vor juca în 16-17 februarie, la Buzău, unde era programat inițial turneul 4. ”Din cauza vremii nefavorabile, sportivii nu pot ajunge, așa că s-a decis să jucăm toate cele șapte meciuri la Buzău, iar primul turneul din sezonul viitor din septembrie, ce era programat la Buzău, să se să țină la noi, la Dumbrăvița”, ne-a declarat antrenoarea Nicoleta Husar.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Andreea Dragoman a fost transferată iarna aceasta la ACS Dumbrăvița de la Romgaz Mediaș. Astfel, campioanele mondiale de dublu junioare, Adina Diaconu și Andreea Dragoman vor lupta și în Superligă. Nicoleta Husar spune că medieșeanca va deveni titulară în duelurile din competiția internă. ”Va fi titulară, sigur. Ea și Adina vor schimba poziția 1 și 2 în echipă, în funcție de meciuri. Chiar acum este cu noi în pregătire, a venit de la o ședință foto din Germania pentru sponsorul Joola, iar luni pleacă la Openul de senioare de la Budapesta. Va mai fi Andreea Zanfir, iar Mihaela Dospina va juca atunci când va fi nevoie”, ne-a explicat Husar.

ACS Dumbrăvița are patru sportive foarte bine clasate din care poate alege. Conform clasamentului federației pe anul 2016, Adina Diaconu e pe primul loc, cu 568 de puncte, urmată de Andreea Zanfir, cu 325,5 puncte. Andreea Dragoman e pe locul 6, cu 259 de puncte, iar Mihaela Dospina e pe 7, cu 216 puncte.

De asemenea, ACS Dumbrăvița a luat două medalii și la juniori III, la un concurs în Ungaria. Bogdan Badea a luat locul întâi, iar Daniel Moldovan, locul trei, după ce în semifinală primul a dispus cu 3-1 de al doilea.

foto: novatv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.