Joma - JSport.roJSport.ro

România a participat cu o delegație numeroasă la etapa de Cupă Mondială de Canotaj de la Rotterdam, iar din Timiș, au fost prezenți trei sportivi. Este vorba de Cristian Pîrghie, Marian Enache, originari din Banatul de câmpie și legitimați la Steaua și Dinamo, și Alexandru Danciu, sportiv din Petroșani legitimat la CSM Timișoara și toți trei au tras în finale.

Cristian Pîrghie a concurat cu barca de 8+1 masculină (foto), alături de Alexandru-Cosmin Macovei, Constantin Adam, Adrian Damii, Sergiu-Vasile Bejan, Vlad-Dragoş Aicoboae, Constantin Radu, Alexandru Matinca și Adrian Munteanu. În calificări, au avut al treilea timp al seriei, 05:54.180, ceea ce i-a trimis pe tricolori în recalificări, unde au scos 05:43.790, al doilea timp. În marea finală, au terminat pe locul 5, după timpul de 05:57.020, la 4 secunde de podium. Marian Enache a concurat la dublu vâsle cu Ionuț Prundeanu. În calificări au avut al doilea timp, 6:28:84. În semifinală însă, au reușit doar 06:44.170, ceea ce i-a plasat în Finala B, unde au avut al patrulea timp, 06:40.590.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Alexandru Danciu a concurat la patru rame, cu Alexandru Chioseaua, Ciprian Huc şi Bogdan Baitoc, ca a doua echipă a României în cadrul probei. În calificări au avut timpul al patrulea al seriei, 06:23.670. Au tras în recalificări, unde au avut 06:24.090, tot al patrulea timp, iar în Finala B au fost ultimii, cu 06:26.600. Mondialul de la Canotaj va avea loc la Linz, la finalul lunii august. Competiția va conta drept calificări pentru Jocurile Olimpice de la Tokio din 2020.

foto: facebook.com/Federatia-Romana-De-Canotaj

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.