Joma - JSport.roJSport.ro

Pe perioada de iarnă, Federația Română de Canotaj a organizat deja tradiționalele competiții de ergometru. Atât la Cupa României, cât și la Campionatul Național, de pe podium nu au lipsit nici sportivii timișoreni.

La Cupa României de seniori, din urmă cu o lună, timișenii au luat două medalii. Andreea Popa, legitimată acum la CSM București, dar formată la CSȘ Bega, a luat primul loc în proba individuală. În proba de dublu masculin, argintul l-au luat David Halmagian și Alexandru Danciu, de la CSM Timișoara. Mai multe medalii, cinci la număr, au venit la Campionatul Național de Seniori de la Piatra Neamț.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La individual, Andreea Popa a luat de data aceasta argintul. În proba masculină de dublu, timișeanul Cristian Pîrghie a luat aurul alături de colegul de la Steaua, Ciprian Tudosă. În aceeași probă, pe locul doi au fost David Halmagian și Alexandru Danciu, de la CSM Timișoara. La proba dublă de categorie ușoară, Larisa Petroman și Andreea Lera de la CSM Timișoara au fost pe locul trei. Pe același loc au fost în proba de patru și colegi Vasile Udrescu, Marius Gavril, Claudiu Laviță și David Balosin.

Prima competiție pe apă a sezonului va fi, tradițional, Campionatul Național de Fond, programat la Timișoara. În 17-18 aprilie se vor întrece seniorii, iar în 19-20, juniorii.

foto: facebook.com/Federatia-Romana-De-Canotaj

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.