Joma - JSport.roJSport.ro

Timișoreanul Cătălin Cazacu va participa săptămânile acestea la două etape ale celor mai importante competiții de motociclism-viteză organizate de Federația Română de Motociclism. Este vorba de Cupa Moto RC și etapa de campionat național și est-european.

Vineri începe a treia etapă din Cupa Moto RC, compeitție organizată integral pe cicrcuitul Motorpark de la Adâncata, județul Ialomița. Cazacu a câștigat primele două etape, din mai și de luna aceasta. ”Pregătim motocicleta, facem numeroase încercări și sperăm să ne prezentăm într-o formă bună. Suntem la jumătatea sezonului și cred că am ajuns, din punct de vedere tehnic, la 90% din ceea ce ne dorim de la motocicletă. Obiectivul meu este clasarea pe podium și voi folosi această etapă pentru teste și antrenamente, în perspectiva concursului de săptămâna viitoare, de la Seres, Grecia. Voi încerca, de asemenea, să-mi depășesc recordul personal pe acest circuit, care este de 1.41.01”, a declarat timișoreanul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Week-endul viitor, Cazacu va concura la Serres, în Grecia, la cursa ce va conta pentru etapele VII și VIII ale Campionatului Național de Motociclism-viteză, unde sportivul legitimat la SCM Timișoara concurează la clasa Super Bike, dar și pentru etapele VIII și IX din competița est-europeană de motociclism-viteză.

foto: facebook.com/cazacu.catalin

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.