Joma - JSport.roJSport.ro

Timișoreanul Cătălin Cazacu a terminat Campionatul Național de Motociclism-Viteză pe locul secund și în 2017. Pilotul clubului SCM Timișoara încheiat sezonul în urma arădeanului Robert Mureșan, la clasa 1000 cmc.

Cazacu a avut unele probleme tehnice la ultimele runde ale campionatului românesc, desfășurate pe circuitul de la Serres. ”A fost un sezon 2017 greu, în care am avut victorii frumoase și rezultate bune, dar și probleme. Acum, la Serres, am avut o sesiune de calificări pe ploaie și apoi o cursă pe ploaie, de care nu ne-am putut bucura, deoarece în prima sesiune am avut un accident și apoi nu am mai putut încheia calificările. Am avut greutăți în a reface motocicleta pentru concurs. Mecanicii s-au chinuit până în momentul cursei pentru a-mi pune la dispoziție motocicleta: am avut un start bun, am fost multă vreme pe poziția a doua, dar am încheiat pe locul al treilea la general, un loc bine meritat și care ne răsplătește munca, dar un pic sub așteptările mele. Cursa a doua a fost una fără miză pentru noi, deoarece ierarhia nu se mai putea modifica, dar am concurat pentru a conserva rezultatul și pentru a încheia anul pe roți. Una peste alta, suntem o echipă nouă, la început de drum, o echipă care a făcut rezultate și începem să punem bazele a ceea ce înseamnă 2018”, a povestit Cazacu despre finalul de sezon.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În ierarhia generală, Cătălin Cazacu a avut 156 de puncte, după Mureșan, cu 210 puncte. Bogdan Vrăjitoru de la CSM București a fost pe locul trei, cu 80 de puncte.

foto: facebook.com/bmfed

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.