Joma - JSport.roJSport.ro

Echipa de rutieri UVT Devron West Cycling Team a bifat rezultate foarte bune săptămâna trecută la Turul Județului Cluj. Cicliștii legitimați la clubul timișorean s-au clasat pe podium atât în probele de contratimp, cât și în cea de fond și circuit.

În prima zi, s-au reușit trei locuri 2, în probele de contratimp. Cei care au primit medalii au fost Andra Racolța, la categoria Copii, Emil Chepețan, la categoria Elite, și Viorel Silviu Bogdan, la categoria Master 2. La fond, au venit rezultate și mai bune. Mihai Băbăiță a câștigat proba la categoria U23, iar Viorel Silviu Bogdan a fost din nou pe poziția secundă. La circuit, Viorel Silviu Bogdan a obținut locul 1 la Trofeul Ardealului, dar și locul 2 în Turul Ciclist al Clujului, dar și la Cupa României.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În clasamentul general al competiției ciclistice, Mihai Băbăiță a obținut locul 3 la proba de circuit, categoria Experți Masculin, dar și locul 3 la Trofeul Ardealului. Reamintim că Marius Petrache, legitimat tot la clubul UVT, participă la Jocurile Europene de la Minsk în perioada aceasta.

foto: facebook.com/UVTDEVRONWESTCYCLINGTEAM

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.