Joma - JSport.roJSport.ro

collins-filimonCel mai bun badmintonist al României, Collins Filimon, s-a transferat la CSU UVT Timișoara. Cei de la clubul universitar sunt încrezători că bucureșteanul se poate califica la Jocurile Olimpice din 2020, care se vor desfășura la Tokio.

Collins Filimon este campion național de seniori și juniori. Sportivul născut în 1998 a mai fost legitimat la CSȘ 6 București, unde a făcut primi pași în acest sport, și la Sportul Studențesc. Anul acesta, la doar 17 ani, a devenit campion național de seniori și este în primii zece sportivi din Europa la juniori, după victorii la turnee importante din România, Cipru și Israel. Filimon a participat recent la Valamar Junior Open din Croația, unde s-a impus în finala cu cehul Cristian Savin, la scorul de 21-19, 15-21, 21-18. A fost ultimul antrenament înainte de Campionatul Mondial de Seniori de la Bilbao, de la începutul lui noiembrie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La secția de badminton a clubului CSU UVT Timișoara mai sunt legitimați și alți sportivi cu rezultate bune: Florin Posteucă, Mircea Vasiu și Emanuela Avrămuț. Ultimul badmintonist român calificate la Jocurile Olimpice a fost Florin Balaban, în 1992, la Barcelona.

foto. sportulstudentesc.ro

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.