Joma - JSport.roJSport.ro

Cei doi canotori timișeni au obținut rezultate notabile la Cupa Mondială de canotaj de la Belgrad, desfășurată la finalul săptămânii trecute. Cristian Pîrghie a urcat pe podium cu barca 8+1, iar Marian Enache a luat locul 5 la dublu vâsle.

Participant la două ediții ale Jocurilor Olimpice, la Londra și Rio, Cristian-Ilie Pîrghie a vâslit în barca de 8+1, care a avut asigura locul în finală. Alături de Vlad Aicoboae, Florin Lehaci, Alexandru Matinca, Constantin Radu, Constantin Adam, Sergiu Bejan, Alexandru Macovei și Adrian Munteanu. Timpul lor a fost de 05:31,480 de minute. Pe primul loc a fost echipajul Germaniei, iar pe doi, cel al Marii Britanii.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La dublu vâsle, Marian Enache a tras cu Ioan Prundeanu. cei doi și-au câștigat seria cu 06:38.080, iar apoi au fost pe trei în semifinală, cu timpul de 06:31.490. În marea finală, au terminat pe locul 5, cu 06:11,340, la mai puțin de o secundă de bronz. Rezultatele vin după ce la Campionatul European de juniori, timișorenii Alexandru Danciu și Denis Nichitean au luat argintul la patru rame, iar Adelina Surupăceanu, la patru vâsle.

foto: facebook.com/Federatia-Romana-De-Canotaj

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.