Joma - JSport.roJSport.ro

csm-lugoj-unirea-alba-iulia-3CSM Lugoj e într-o mare ”gaură” financiară, iar marți, directorul Gheorghe Bologa a demisionat din funcție. Clubul de drept public cu secții de volei, fotbal, gimnastica, box, șah și lupte așteaptă bani de Primăria Municipiului Lugoj, iar Bologa e de părere că primarul Francisc Boldea nu dă bani deoarece relația dintre cei doi s-a răcit, notează redeșteptarea.ro.

Clubul are restanțe de 408.753 de lei, după cum urmează: 276.753 lei către sportivi, 53.000 lei către bugetul asigurărilor sociale, 24.000 de lei către furnizori pe 2015 și alți 55.000 lei către furnizori pe 2016. ”Vreau să fac de la început precizarea că dacă cineva este nemulțumit de activitatea și de modul în care am cheltuit banii la CSM Lugoj, se poate lămuri prin efectuarea unui control. De fapt am și solicitat acest control auditului Primăriei sau Curții de Conturi, pentru că niciodată nu am cheltuit banii decât legal. Chiar dacă i-am cheltuit prea repede, cum afirmă domnul primar. Singurele lucruri la care am primit răspuns foarte repede au fost cele două demisii ale mele, cea din consiliul local și cea de acum. Atunci dl. primar a reacționat imediat”, a declarat Bologa, citat de redesteptarea.ro.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Bologa a lăsat să se înțeleagă că primarul îl șicanează pe el tergiversând banii pentru club. ”Atunci s-a stricat relația între mine și primar. Am fost la o emisiune pe un post tv în Timișoara cu Ambruș și Martinescu și nu i-am atacat pe cei doi mai agresiv, lucru care mi s-a reproșat. Primarul avea așteptări de la mine să fie Bădina 2, dar eu nu pot fi needucat, o persoană care nu știe să vorbească și doar să acuze”, a mai spus Bologa, citat de aceeași sursă.

Până la organizarea unui concurs, Marius Maier, cel care se ocupă de secția de fotbal, e director interimar. Clubul lugojean a ajuns la aceste probleme și pentru că, în 2016, Consiliul Județean Timiș nu a mai dat niciun leu cluburilor de drept public, doar celor de drept privat, deși în anii anteriori se finanțatu în baza concursului de proiecte și entitățile de drept public.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.