Joma - JSport.roJSport.ro

CSU Poli rămâne un centru important al floretei românești și acest lucru a fost certificat de faptul că în proba masculină pe echipe, clubul timișorean a câștigat Cupa României. În proba feminină, Poli a terminat pe locul 2 cu prima echipă.

CSU Poli 1 a câștigat la limită, cu 45-44 finala cu CSU Cluj, după o luptă pe muchie de cuțit între Benjamin Bodo și Radu Dărăban. Din echipa învingătoare fac parte Mihai Barbînță, Benjamin Bodo, Mihai Tănase și  Eugeniu Vadaniuc. Poli a avut și o echipa a doua, formată din Teofil Moisuc, Valentin Niță și Iulian Teacă, care a terminat pe locul 4. La fete, CSU Poli 1 a cedat în finala cu Steaua. Pe locul 2 a terminat formația în care au urcat pe planșă Ana Boldor, Anastasia Cereș și Teodora Sîrbu. CSU Poli 2 a terminat pe 3, cu floretistele Raluca Bleier, Ecaterina Gorobeț, Alexandra Lazin și Petra Magyar.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Alte medalii au venit la Poli și la individual. Mihai Tănase, sportiv cu dublă legitimare și la Școala de Scrimă din Chișinău, a luat locul 2, iar Benjamin Bodo, locul 3. De la Poli, Iulian Teacă a fost pe 5, iar Eugeniu Vadaniuc, și el legitimat și în Republica Moldova, a fost pe locul 8. La feminin, Anastasia Cereș, și ea legitimată și la Chișinău, a luat locul 4. Teodora Sîrbu a terminat pe locul 5, iar Ana Boldor a fost pe locul 6.

foto: frscrima.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.