Joma - JSport.roJSport.ro

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc Cupa României de VTM, organizată de ACR Timiș, la Nădrag. Evenimentul nu a fost lipsit de incidente, iar unii dintre favoriți nu au apucat să termine competiția.

Concursul desfășurat la poalele Padeșului a avut și ieșiri în decor și abandonuri, inclusiv ale lui Mihai Preunca și  Andrei Uram. Cel din urmă a avut motorul spart, iar pe șosea a fost o mare pată de ulei, de 100 de metri, dar organizatorii s-au descurcat să rezolve problema. Concursul de drifturi a fost câștigat de ”specialistul” Sergiu Tirla, la volanul unui BMW E 30. Timișoreanul a fost urmat pe podium de hunedoreanul Cosmin Oprinesc și de Robert Makrai, din Sânnicolau Mare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În concursul de automobilism, clasa 3 i-a revenit lui Sergiu Tirla, în timp ce Oprinesc a câștigat clasa 2. La clasa 1 a fost o  bătălie mare. Până la urmă, cu o Honda civic, Sergiu Boncalo a triumfat în fața lui Marius Giurisici. La Rally Sprint, la clasa 3 s-a impus Marius Hudema, la clasa 2, Robert Onuț, iar la clasa 1, Gabriel Munteanu. În concursul pe echipe, au triumfat cei de la Schoko Baroque Rally Team.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.