La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc Cupa României de VTM, organizată de ACR Timiș, la Nădrag. Evenimentul nu a fost lipsit de incidente, iar unii dintre favoriți nu au apucat să termine competiția.

Concursul desfășurat la poalele Padeșului a avut și ieșiri în decor și abandonuri, inclusiv ale lui Mihai Preunca și  Andrei Uram. Cel din urmă a avut motorul spart, iar pe șosea a fost o mare pată de ulei, de 100 de metri, dar organizatorii s-au descurcat să rezolve problema. Concursul de drifturi a fost câștigat de ”specialistul” Sergiu Tirla, la volanul unui BMW E 30. Timișoreanul a fost urmat pe podium de hunedoreanul Cosmin Oprinesc și de Robert Makrai, din Sânnicolau Mare.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

În concursul de automobilism, clasa 3 i-a revenit lui Sergiu Tirla, în timp ce Oprinesc a câștigat clasa 2. La clasa 1 a fost o  bătălie mare. Până la urmă, cu o Honda civic, Sergiu Boncalo a triumfat în fața lui Marius Giurisici. La Rally Sprint, la clasa 3 s-a impus Marius Hudema, la clasa 2, Robert Onuț, iar la clasa 1, Gabriel Munteanu. În concursul pe echipe, au triumfat cei de la Schoko Baroque Rally Team.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.