Joma - JSport.roJSport.ro

Adina Diaconu și Andreea Dragoman, jucătoare cu care ACS Dumbrăvița a cucerit al patrulea titlu consecutiv în Superliga de tenis de masă, au fost selectate pentru un stagiu de pregătire alături de cei mai de perspectivă sportivi din lume. Este vorba de ETTU Development Training Camp Singapore.

Campul a fost programat în perioada 5-15 august. În total, au participat 22 de tineri jucători de tenis de masă din lume, dar doar șase europeni. Trei dintre ei au fost din România, jucătoarele Adina Diaconu și Andreea Dragoman, sportive ce au apărat culorile clubului ACS Dumbrăvița plus Cristian Pletea. Participanții au făcut două antrenamente pe zi, cu antrenorii Liu Jiayi, Hao An Lin și Jing Jun Hong.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pentru Adina Diaconu, e foarte probabil să fi fost ultimul sezon la ACS dumbrăvița. Sportiva cu dublă legitimare la LPS Slatina și care evoluea în Superligă pentru clubul bănățean se va transfera din octombrie, când împlinește 18 ani, în Spania, la Cartagena. De asemenea, jucătoarea a declarat într-un interviu filmat că are ofertă și de la Steaua.

foto: prosport.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.