Joma - JSport.roJSport.ro

Mihai Stoichescu a mai adunat un titlul de campion după ce competiția internă de motocros a avut sâmbătă ultima etapă, la Lazarea, județul Harghita. Lugojeanul de 30 de ani a ajuns la nouă titluri naționale de campion.

Stoichescu a triumfat la clasa MX1 și la ultima etapă, a șasea, de la Lazarea. Sportivul legitimat la Moto Extrem Lugoj a adunat 265 de puncte, față de 192 ale lui Ionuț Cojanu, de la Steaua. Pe trei a rămas Vlad Roșu, colegul lui Stoichescu de la Moto Extrem Lugoj, cu 72 de puncte. Rămâne de văzut ce va face campionul în continuare, deoarece la începutul acestui an, Stoichescu a vrut să se lase de concursuri și să devină cascador, din rațiuni financiare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Atunci, Liviu Jigmond de la Moto Extrem nu a vrut să-i dea trofeele de la club, deoarece Stoichescu nu anunțase din timp că vrea să se lase și i se cumpărase o motocicletă nouă. Până la urmă, sportivul s-a întors pe circuit. Fiul antrenorului lugojean, Liviu Jigmond jr, a ratat titlul la juniori II 50 cmc, deși a câștigat la Lazarea. În clasamentul general a fost mai bun Milan Bartha.

foto: banatenii.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.