Joma - JSport.roJSport.ro

România a demarat un proiect pentru viitoarea ediție a Jocurilor Olimpice de vară, din 2020, prin care 32 de sportivi din cinci discipline sportive vor primi o bursă lunară, pentru a avea liniște în pregătire pentru competiția supremă. În programul ”Samurai 2020” au fost incluși și doi sportivi din județul Timiș.

Este vorba de canotorul Cristian Ilie Pîrghie, care a participat la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012, dar și la cele de la Rio, din 2016, și de luptătoarea Estera Dobre-Tămăduianu, care a avut o carieră cu suișuri și coborâșuri din pricina unei suspendări pentru dopaj. Sportivul din Biled și campioana din Jimbolia se află pe listă cu alți practicanți de canotaj, caiac-canoe, gimnastică artistică, lupte și scrimă. Cei de pe listă vor primi o primă lunară de 1500 de lei, care poate ajunge până la maximum 6000 de lei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Lista este deschisă tuturor sportivilor care se vor clasa pe locirle 1-6 în competiții de nivle mondial. iată toți beneficiarii actuali:

Canotaj feminin: Ioana Vrânceanu, Viviana Iuliana Bejinariu, Mihaela Petrila, Iuliana Popa, Mădălina Bereș, Denisa Tîlvescu, Adelina Boguș, Laura Oprea, Daniela Druncea, echipajul de 8+1, medaliat cu aur la CM 2017; Ionela Lehaci, Gianina Beleagă (dublu vâsle categorie ușoară, medaliat cu aur la CM 2017).
Canotaj masculin: Cristian Ivașcu, Marius Vasile Cozmiuc, Adrian Damii, Constantin Radu, Constantin Adam, Sergiu Vasile Bejan, Cristi Ilie Pîrghie, Ciprian Tudosă, Adrian Munteanu (echipajul de 8+1, locul V la CM 2017).
Canoe: Victor Mihalachi, Leonid Carp (canoe dublu 1.000 m, locul 5 la CM 2017);
Gimnastică artistică masculin: Marian Drăgulescu (locul 4 la sărituri la CM 2017);
Gimnastică artistică feminin: Larisa Iordache;
Lupte libere feminin: Alina Vuc (argint la CM 2017), Estera Tămăduianu-Dobre (locul 5 la CM 2017)
Lupte libere masculin: Albert Saritov;
Scrimă masculin: Tiberiu Dolniceanu, Iulian Teodosiu, Alin Badea, Mădălin Bucur, echipa de sabie masculin, locul 6 la CM 2017;
Scrimă feminin: Ana-Maria Popescu (Brânză) — spadă feminin.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.