Joma - JSport.roJSport.ro

Flavius Biea se antrenează din greu pentru meciul pe care îl susține în 6 mai la Timișoara, la ”Noaptea Spartanilor-Confruntarea de pe Bega”. Boxerul a avut săptămâna aceasta un sparring cu britanicul Ezekiel ”Kell” Brook, în pregătirea luptei pentru cea mai importantă centură a carierei sale.

Biea a revenit în țară joi, după un cantonament în anglia, la Colchester. Sparringul cu Brook a fost foarte util, deoarece și britanicul va lupta în curând pentru a-și apăra centura IBF, într-o gală programată în 27 mai, la Sheffield. Brook este tot un boxer de categorie smeimijlocie, (welterweight), la fel ca Biea. În 6 mai, românul va lupta pentru centura WBA Oceania cu maghiarul Laszlo Toth, care are 26 de meciuri luptate la profesioniști, cu 22 de victorii, cu 16 prin KO.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Biea are 11 meciuri câștigate din tot atâtea la profesioniști, cu adversarii: bulgarul Pavel Petchov, turcii Goekhan Kaya și Halil Ibrahim Erdogan, românul Ionuț Trandafir, cehul Patrick Szamko, polonezul Mariusz Biskupski, românul Robert Cristea, belgianul Arnaud Dimidschstein, Christopher Henry, din Barbados, Ulises Jimenez, din Mexic și Ferenc Hafner, din Ungaria.

Gala ”Noaptea Spartanilor” va avea șapte meciuri pe fight-card, dintre care cinci cu pugliști români. Meciul lui Biea va încheiea seara.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.