Joma - JSport.roJSport.ro

Flavius Biea își pune la bătaie centura IBA Intercontinentală, cucerită vara trecută, tot la Timișoara. Pugilistul va boxa din nou în orașul de pe Bega, în gala „Boxing Fight Championship”, programată în data de 28 martie, la Sala „Constantin Jude”.

Biea va boxa în main-event-ul galei și pentru el, va fi meciul cu numărul 20 în boxul profesionist. Biea a câștigat centrul IBA Intercontinentală în iunie, după o victorie la puncte în fața lui Jesus Gurrola. Deocamdată, adversarul românului nu este stabilit, dar pe listă e e inclusiv mexicanul Gurrola. Ceilalți potențiali adversari sunt: Ivan Matute (Venezuela, 26 de ani, 30 de victorii şi 3 înfrângeri, stângaci, locul 224 în clasamentul mondial), Anderson Clayton (Brazilia, 41 de ani, 41 de victorii şi 15 înfrângeri, locul 234 în clasamentul mondial) şi Jorge Daniel Miranda (Argentina, 36 de ani, 56 de victorii şi 19 înfrângeri, locul 162 în clasamentul mondial).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Adversarul se va stabili clar până la data de 15 februarie. Biea va boxa 12 reprize. Acum, se pregătește pentru gală și a început pregătirea specifică de șase săptămâni. Din staff-ul lui Biea fac parte Andrei Cherecheș, fost boxer timișorean, și Sorin Sărăndan, preparator fizic. În cadrul galei timișorene se va retrage Sorin ”Pantera” Tănăsie, pugilist oltean cu 19 victorii și trei înfrângeri în boxul profesionist. Alte nume așteptate sunt Robert Cristea, Amansio Paraschiv și Cătălin Paraschiveanu. De asemenea, vor debuta la primul lor meci la profesioniști și Lucian Lazăr și David Vințan, ultimul, un produs al CSM Timișoara în boxul amator. Prezent va fi și Mirel Drăgan, tot debutant la profesioniști.

La gală sunt invitați speciali Bogdan Dinu, dar și celebrul antrenor Titi ”Prosop” Tudor. Evenimentul va începe de la ora 21.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.