Joma - JSport.roJSport.ro

Flavius Biea are în sfârșit un adversar stabilit pentru gala ”Boxing Fight Championship”, programată la finalul lunii martie la Timișoara. Pugilistul stabilit în Timișoara va lupta pentru centura IBA Intercontinental cu Meshack Mwankemwa Ambukege, din Tanzania.

Adversarul are 23 de ani, dar are deja o bogată experiență în boxul profesionist, cu 29 de meciuri, dintre care pe 20 le-a câștigat. Africanul a bifat șapte înfrângeri și două meciuri terminate la egalitate. Poreclit „Smart Boy”, Mwankemwa a debutat la profesioniști de la 18 ani și a deveit campionul Tanzaniei la categoria semimijlocie. A pierdut meciurile disputate pentru trei titluri ale cunoscutei organizaţii World Boxing Organisation (WBO).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Africanul a mai boxat de șase ori în afara țării sale, de trei ori în Rusia, și o dată în Ungaria, Thailanda şi Namibia. La gala ”Boxing Fight Campionship” din 28 martie,la Sala ”Constantin Jude” în joc va fi centura IBA Intercontinental (super welterweight, 69,8 kilograme), câștigată de Biea în iunie, tot la Timișoara, după un meci cu mexicanul Jesus Gurrola.

În ring în vor mai urca și pugiliştii Florin Cardoş, Lucian Lazăr, Mirel Drăgan, Amansio Paraschiv, Valentin Petruţ, Daniel Bădulescu, Mădălin Mogoş, Mihai Desrobitu şi David Vinţan.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.