Joma - JSport.roJSport.ro

Piloții din Campionatul Județean de Raliuri organizat de ACR Timiș s-au întrecut pentru a treia etapă din acest an duminică, de Floriile ortodoxe și Paștele catolic, pe circuitul Vik Power din Arad. Mari surprize nu au fost în probele din orașul de pe Mureș, cu ocazia Grand Prix Arad, unde favoriții și-au respectat blazonul.

S-a concurat la cele trei clase în competiția de automobilism, cu câte două mașini simultan pe circuit. După manșa de recunoaștere și cea de antrenament, au urmat manșele de concurs. S-a luat, ca de obicei, în considerare manșa cea mai bună. La clasa 1, a câștigat Adrian Marcovici, la clasa 2, cel mai bun a fost Marius Giurisici, iar la clasa 3 a câștigat Sergiu Tirla. În concurs au fost prezenți și micuții viteziști. Victor Nagy a fost singurul concurent de la karting, iar Vlăduț Mereșan a fost primul la Bike-kart, urmat de Marcus Gagiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Concursul s-a terminat cu cea mai spectaculoasă probă, cea de drift. Învingătorul a fost Sergiu Tirla, poreclit ”Gao”, un mare pasionat al probei. La final, cei de la drift și-au ”distrus” cauciucurile pe pista din complexul Las Vegas, din estul Aradului. De asemenea, s-a făcut deja și tradiționalul taxi drift, pentru spectatori, iar la eveniment au fost prezenți cei de la Pro Motorsport Academy, care au ”absolvit” cu ocazia acestui concurs cursurile școlii de pilotaj.

Etapa de la Arad, după tradiționalul Raliu al Mărțișorului și cel de la Deta, a fost ultima distracție din municipiul Arad pentru iubitorii de motorsport. Baza va fi închisă, iar în zonă va apărea un mare magazin de bricolaj.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.