Joma - JSport.roJSport.ro

Marți după-amiază, sportivii cu rezultate de excepție în anul 2016 au fost în sfârșit premiaț pentru medaliile câștigate. Gala din acest a avut și un momente nefericit, cel de reculegere în cinstea marii maestre de șah Cristina Foișor, plecată mult prea devreme dintre noi. Fondul de premiere al galei a fost de 344.000 RON.

La sporturile pe echipe au fost premiați cei de la SCM Poli, BC SCM Timișoara, Timișoara Saracens, Informatica Timișoara, Timba Timișoara, Agroland Timișoara și  CSU de Vest Timișoara (volei masculin) la seniori. La juniori au fost premiate baschetbalistele de la CSȘ Bega, rugbyștii de la Timișoara Warriors, dar și grupele de fotbal de la Poli Timișoara, antrenată de Cristi Contescu, cei de la ASU Poli, pregătiți de Iulian Prodana, sau de la LPS Banatul, antrenați de Ovidiu Vâlceanu. Cea mai bună echipă la seniori a fost, firește, echipa de rugby Timișoara Saracens, campioana României. Antrenorul anului a fost desemnat tot de la rugby, Granger Heikell.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La disciplinele individuale olimpice au fost premiați cei de la atletism, haltere, lupte, scrima, canotaj, caiac-canoe, dragon boat, badminton, tenis, natație, box, gimnastică artistică și ritmică, și judo. Sportiva anului a fost desemnată Adelina Pastor, participantă la Jocurile Olimpice de la Rio, iar antrenorul său, Ioan Damaschin, antrenorul anului. La discipline neolimpice au urcat pe scenă cei de la motociclism, automobilism, powerlifting, șah, karate, dans sportiv, navomodelism, dar și de la discipline inedite precum voltije, go sau scrabble.

Un moment emoționat a fost când au urcat pe scenă cei de la categoria Sportul pentru toți. Din păcate, organizarea evenimentului într-o perioadă de an cu multe competiții și cantonamente a făcut ca mulți campioni să nu poată onora evenimentul.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.