Joma - JSport.roJSport.ro

Băieții de la Timișoara 89ers au câștigat la scorul de 15-9 semifinala jucată acasă, cu cei de la Cluj Crusaders, adversar care i-a învins în sezonul regulat. De altfel, cele două formații, dar și Bucharest Rebels au avut trei victorii în cele patru jocuri de până acum, iar departajarea s-a făcut după diferența dintre punctele marcate și primite.

Partida jucată pe Stadionul Textila a fost arbitrată de o brigadă din Serbia, țară unde fotbalul american are o popularitate mult mai mare. Clujul a deschis scorul din primul sfert, grație unui fieldgoal marcat de Laszlo Tamaș, însă până la finalul primului parțial, Timișoara a revenit la conducere, după un touch-down marcat de Valentin Cocrean, la care s-au adăugat punctele din conversia lui Jeron Jones. În sfertul doi nu s-a marcat, astfel că la pauză s-a intrat cu 8-3.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

 

Clujenii au presat mult în cel de-al treilea sfert, când au și reușit să ajungă în end-zone-ul gazdelor. Touch-down-ul nu a fost convertit, astfel că scorul s-a modificat doar la 8-9, diferență cu care s-a intrat în decisiv. 89ers au reușit să dea lovitura după touch-down-ul lui Charless Babb, la care Mario Borza a contribuit cu extra-punct. Scorul final a rămas 15-9, iar Timișoara va juca săptămâna viitoare finala mare, la Ghiroda, cu Bucharest Rebels.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.