Joma - JSport.roJSport.ro

Campionatul Național de Viteză în Coastă s-a reluat la sfârșit de săptămână cu antepenultima etapă, Trofeul Teliu din județul Brașov. Timișoreanul Bogdan Cuzma, campionul național en-titre ăn 2016, a fost nevoit să abandoneze competiția și astfel, a pierdut puncte în clasamentul general.

Cuzma a fost al cincilea la antrenamentele oficiale de sâmbătă. Duminică, timișoreanul a concurat în prima manșă, cea desfășurată pe asfalt uscat, și a făcut-o foarte bine. Cuzma a fost la 1.254 secunde de Simone Tempestini, clujeanul campion național de raliuri care a concurat la Teliu cu un monopost Radical și care a și câștigat concursul. Din păcate pentru el, bănățeanul nu a putut arăta ce poate și în manșa a doua, una pe ploaie torențială, deoarece mașina, un Mitsubishi Lancer EVO iX l-a trădat, după un furtun de la turbo i-a sărit în timp ce se afla pe traseu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Altfel, au reușit să termine concursul alți doi timișoreni. Adrian Iliescu a fost pe locul 11 în clasamentul general, după ce a concurat cu un Mitsubhisi Lancer EVO VII, și al doilea la clasa A. La bordul unei Honda Civic, Alexandru Krepelka a fost pe locul 42 din 58 de concurenți la Open și pe locul trei la clasa N1. Cuzma a coborât pe locul 5 în clasamentul general, care arată astfel: Paul Andronic – 87 puncte,  Lucian Răduț – 76 puncte, Liuben Kamenov – 63 puncte, Andrei Dumitrescu – 60 puncte, Bogdan Cuzma, 58 puncte.

Următoarea etapă este Trofeul Câmpulung Muscel, în 23-24 septembrie.

foto: Rally Cow

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.