Joma - JSport.roJSport.ro

Tânărul Darius Suiugan și-a încheiat concursul la Universiada de vară de la Taipei. Halterofilul format la Haltere Club Timișoara s-a clasat pe locul 12 la categoria de greutate de 69 de kg.

Timișoreanul a concurat în grupa B. La stilul smuls, sportivul a început cu 125 de kg, a ridicat apoi, 130, dar nu a mai reușit și cu 133 de kg. La aruncat, Suiugan a făcut față la prima încercare de 155 de kg, dar le-a ratat pe două de 158 de kg. Astfel, s-a ales cu un total de 285 de kg. Românul a fost al treilea în grupă, dar doar pe locul 12 în total, din 20 de sportivi la categoria de greutate de 69 de kg. Sportivul are 23 de ani și e student al Universității de Vest din Timișoara.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe lângă Suiugan, sportiv legitimat și la U Cluj, la Universiadă mai participă alți șase sportiv din Timișoara. Naționala universitară de baschet masculin îi are în componență pe Georgian Păun și Tudor Gheorghe de la BC SCM Timișoara, dar și pe Mario Lazăr de la Timba. La atletism concurează Adelina Pastor și Cosmin Dumitrache, iar la tenis de masă, Mihaela Dospina, de la ACS Dumbrăvița.

foto:libertatea.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.