Joma - JSport.roJSport.ro

Canotajul din Timiș este în continuare unul de top, pe lângă rezultatele lui Marian Enache, deja calificat la Jocurile Olimpice, și ale lui Cristian Pîrghie, și el la lotul național de seniori. La Campionatele Europene U23 doi sportivi din vest au devenit campioni. Este vorba despre Alexandru Danciu și Andreea Popa.

Alexandru-Laurențiu Danciu (foto, centru) este născut în Petroșani, dar e legitimat la CSM Timișoara. La Europeanul de tineret din Grecia, a concurat la patru rame fără cârmaci, alături de Alexandru Chioşeaua, Alexandru Matinca, Ciprian Huc și Adrian Munteanu. Românii au luat aurul cu timpul de 6min21sec29/100, în fața bărcilor din Belarus (6min23sec58/100) şi Elveţia (6min27sec53/100).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Aur a luat și Andreea Popa, sportivă formată la CSȘ Bega, tot la patru rame plus cârmaci. Timișoareanca a mai fost în barcă alături de Ioana-Irina Acsinte, Dumitriţa Juncănariu, Georgiana-Simona Tătaru și Victoria-Ştefania Petreanu. În finală, româncele au avut timpul de  7min03sec14/100, și au fost urmate de Belarus (7min07sec08/100) şi de Rusia (7min12sec85/100).

foto: facebook.com/Federatia-Romana-De-Canotaj

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.