Joma - JSport.roJSport.ro

Anii trec, dar Ionel Pascotă rămâne unul dintre cei mai buni piloți din motociclismul-viteză din România. Girocanul a cucerit și anul acesta un nou titlu, și a terminat pe podium și în Campionatul European BMU, unde se înfruntă piloții din Balcani.

Pascotă a cucerit la finalul săptămânii trecute un nou titlu în Campionatul Național de Motociclism-Viteză, după etapa a VII-a, organizată în Bulgaria, pe circuitul de la Plevna. Ca de obicei, Pascotă a concurat la clasa Supersport, a motoarelor de 600 cmc.  Pascotă avea deja destule puncte înainte de ultima etapă și știa că nu mai putea rata titlul de campion, cel cu numărul 44 din carieră. Întrecerea din Bulgaria a marcat și a IX-a rundă a competiției BMU. Ionel Pascotă a terminat pe locul 3 în clasamentul general, la final de sezon.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Alături de tatăl său, la Plevna a fost premiat și micuțul Patrick Pascotă, care îi calcă pe urme părintelui și nu numai, deoarece familia Pascotă are tradiție în motorsport. Băiețelul a luat medalia de bronz în Campionatul Național, la clasa 300 Supersport.

foto: facebook.com/www.lap.bg

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.