Joma - JSport.roJSport.ro

Atât multiplul campion național Ionel Pascotă, cât și băiețelul său Patrick Pascotă, au câștigat cursele organizate la sfârșitul săptămânii trecute la Plevna. Întrecerile pe două roți au contat pentru penultima etapă a Campionatului European BMU.

Ionel Pascotă a plecat din pole-position și a câștigat cursa la clasa de 60 cmc de pe circuitul Dolna Mitropolia. Girocanul a reușit să stabilească cel mai bun timp de pe circuit, după cele 12 ture de circuit. Obișnuit cu astfel de succese, Pascotă s-a bucurat mai mult pentru băiețelul său, Patrick. ”Sunt bucuros pentru mine, dar sunt extrem de bucuros pentru Patrick, care a auzit pentru prima data în viața lui, la o competiție oficială, că i se intonează imnul național”, a declarat campionul național.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La 10 ani, Patrick a câștigat pentru prima dată o competiție internațională, la clasa 65 cmc. Cursa etapei micuților din competiție BMU a fost foarte disputată. Patrick a fost felicitat de secretarul general al Federației Române de Motociclism, Gabriel Olariu. ”Este una dintre speranțele motociclismului din țara noastră și nu numai. Are multe de învățat și are și de la cine, iar după ce mi-a relatat președintele federației, învață foarte repede și ușor, și este extrem de curajos”, a precizat Olariu.

Ionel Pascotă va concura în ultima etapă a Campionatului European BMU la Serres, în Grecia, peste trei săptămâni.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.