Timișoreanca Lucia Giurcă a câștigat două medalii de bronz la Campionatul Național de Înot pentru Tineret și Juniori de la Bacău de săptămâna trecută. Performanțele tinerei timișorence de la CSM Timișoara îi confirmă ascensiunea, într-o perioadă în care natația timișoreană nu prea mai scoate campioni.

Lucia Giurcă a luat medalii de bronz la 100 de metri spate și la 200 de metri spate. De asemenea, sportiva care va împlini 16 ani a mai obținut un loc 5 la 50 de metri fluture. Pe lângă rezultatele elevei antrenorului Ioan Bădescu, au mai fost aproape de podium alți doi timișoreni. Rareș Tănăsie de la CSȘ 1 a luat locul 4 la 50 de metri bras, iar Rareș Călin, de la Aquasport Timișoara a luat locul 6 la 200 de metri bras.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Au mai participat la competiția de la Bacău: Adrian Arba de la CSȘ 1 Timișoara, Patrick Damian de la CSȘ 1 Timișoara, Andrei Macovei de la CSȘ 1 Timișoara, Vlad Remzing, de la Aquasport Timișoara, Andreea Hornea de la CSȘ 1 Timișoara, Gabriel Icobescu de la CSȘ 1 Timișoara, Bogdan Dobre de la CSM Timișoara, Karla Herlas de la CSȘ 1 Timișoara, Andreea Hențea de la CSȘ 1 Timișoara și Mihai Jurchescu de la Aquasport Timișoara.

foto: swim.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.