Joma - JSport.roJSport.ro

Piloții timișoreni de raliuri au avut rezultate interesante la concursurile de luna aceasta. Mai întâi, Marius Giurisici a câștigat un concurs de autoslalom internațional organizat în Bosnia și Herțegovina. Apoi, a venit rândul lui Sergiu Tirla să urce pe podium la etapa din campionatul Super Rally organizată la Mangalia.

Giurisici (foto) a participat în primul sfârșit de săptămână al lunii mai la competiția internațională de autoslalom de la Bijeljina, localitatea din Bosnia și Herțegovina. Timișoreanul a triumfat la bordul unei Honda Civic în concursul care a reunit la start de 33 de concurenți din țări precum Serbia, Croatia, Slovenia, România, Bosnia și Hertegovina, sau Muntenegru. Bănățeanul a făcut parte din echipa Ipa Vip România Alba Iulia. Giurisici a avut un avans de jumătate de secundă, iar pe podium a fost urmat de doi bosnieci. La start au mai fost și doi colegi de ai pilotului de la FIA Rally Academy, absolvită de Marius în 2014.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În al doilea sfârșit de săptămână al lunii, a fost rândul lui Sergiu Tirla să faco o performanță la prima etapă a Campionatului de Super Rally, desfășurată la Mangalia. Timișoreanul care de profesie este pompier a obținut locul trei la  Clasa 3A – 2WD. pe primul loc a fost nimeni altul decât Mihai Leu, cel care după ce s-a retras din box a devenit un pasionat al competițiilor de automobilism, Pe locul doi a fost Emil Ghinea. Tirla a concurat la volanul unui BMW E36 Turbo. Bănățeanul a fost tentat să renunțe la costisitoarele raliuri, dar a postat pe Facebook că rezultatele de acest gen îl motivează să meargă mai departe.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.