Iubitorii de viteză pe patru roți au concurat sâmbătă în parcarea ANAF la ediția a X-a a Marelui Premiul al Timișoarei. ACS Dumbrăvița a fost marea câștigătoare la echipe, în timp ce Leo Borlovan și-a prezentat bolidul cu care concurează în Aquila Synergy Nordic Cup.

La clasa 1 a compeitției de automobilism a câștigat Remus Iancu, urmat de Marius Giurisici și de Flavius Codreanu. La clasa 3a câștigat Sorin Mihoc, urmat de Alin Linca și Andrei Ardelean. Nu s-a concurat la clasa 2, dar a fost concurs de drfituri, cu Robert Makrai învingător, urmat pe podium de Luciano Dediu și de Marco Petrov. Competiția în sine a surescitat interes, dar și bolidul lui Leo Borlovan, expus în parcarea din fața sediului ANAF. Borlovan, ajuns la 16 ani, e fost campion național de karting.

Oferte echipament JomaOferte Joma

La karting, clasa Juniori, a câștigat Antonio Tărăban, urmat de Eduardo Koenig. Victor Nagy a câștigat clasa Supersport, urmat de Isabela Isac și Darius Nițu, iar Alesia Nagy a câștigat clasa Kids. și la karting, ACS Dumbrăvița a fost echipa câștigătoare. Tombola cu premiu un zbor cu avionul deasupra Timișoarei a fost câștigată de un arădean.

Următoarea etapă a competițiilor organizate de ACR Timiș va avea loc în 2 septembrie, cu ocazia Rally Sprint Dumbrăvița 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.