Joma - JSport.roJSport.ro

Timișoreanul Marius Giurisici a câștigat și anul acesta etapa de Cupa Europei Centrale și de Est la Raliuri de Orientare și Îndemânare organizată la Satu Mare. Toată competiția a fost una cu multe peripeții pentru pilot, asistat de copilotul Ladislau Giurisici, chiar tatăl său.

Victoria celor doi la secțiunea Speed Trial a fost o premieră pentru România, deoarece echipajul care a concurat cu un Mitsubishi Lancer a câștigat două etape consecutive în competiția europeană. Anul trecut, tot Giurisici a câștigat etapa de la Satu Mare, pe lângă triumful de la etapele V și VI, din Polonia. Anul acesta, Marius și Ladislau Giurisici au fost urmați pe podium de slovacii Roman Magdolen și Viktor Magdolen. Victoria e cu atât mai merituoasă cu cât bănățenii nu au putut ajunge cu o zi înainte la concurs, să parcurgă traseul în ziua de recunoașteri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De asemenea, la proba nocturnă de orientare, traseul dificil a avariat mașina timișorenilor. Scutul s-a smuls și defecțiunea nu a putut fi remediată, ceea ce a pus în pericol integritatea motorului. Totuși, cei doi nu au renunțat și au continuat concursul așa. La ultima probă specială, copilotul a dictat greșit o manevră, dar pilotul a luat decizia corectă și a reușit să câștige. Nici familia Giurisici nu a scăpat însă de furtuna de duminică. Reveniți la Timișoara, au avut mașina de concurs avariată de o cărămidă căzută din cauza vijeliei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.