Joma - JSport.roJSport.ro

Timișoreanul Marius Giurisici a mai bifat un loc doi în Campionatul Național de VTM organizat de ACR, la etapa a patra de la Hășdat, județul Hunedoara. Pilotul nu a concurat cu mașina lui, dar tot s-a descurcat bine.

Giurisici a avut mașina sa de concurs avariată de la etapele precedente din județul Satu Mare, dar a fost ajutat de colegii și rivalii din Campionatul Județean de Automobilism Timiș, Mihai și Daniel Preunca. Cei doi i-au pus la dispoziție mașina lor Honda, iar Giurisici a luat locul doi la clasa AH9, cea mai disputată. Cu acest rezultat, timișoreanul rămâne în cărți pentru un podium la final de sezon în Campionatul Național de VTM.

Joma - JSport.roJSport.ro

10 COMENTARII

 1. Ne bucuram pentru el…:) au fost doar 3 concurenti in grupa…bine ca nu a fost locul 3 :)). La Satu Mare in prima zi de concurs din 3 concurenti a luat locul 3….si in a dou-a zi de competitie cand s-a mai inscris inca un concurent, la turele de recunoastere, subit i s-a stricat masina….a abandonat..:) mai bine abandon decat locul 4 ! Oricum felicitari pentru ziua de sambata

  • HATER(E) NE LASI CU POVESTILE TALE? APRECIAZĂ CĂ GIURISICI MERGE INTR-O COMPETIȚIE NAȚIONALĂ.
   Felicitări Marius pentru ziua de sâmbătă !!!

   • vezi ca realitatea este alta…..doar pentru faptul ca i se face grupa speciala mai tot timpul unde concureaza el, unde restul concurentilor sunt un pic mai slabi…….de ce la alte concursuri unde nu organizeaza Lola nu are acelea-si rezultate ca si cele obtinute in judet?

 2. Macar din a doua incercare sa se ofere informatii reale despre rezultatul acestui pilot. Felicitari Uram Andrei in primul rand pentru ca a castigat clasa, si pentru locul 2 de la general! ps. Marius Giurisici ce loc a luat la general? Poze cu clasamentele oficiale de ce nu avem niciodata? Oricum, felicitari tuturor pilotilor care au participat la aceasta etapa!

   • publicul virtual, este liber sa aleaga daca vrea sa citeasca sau nu comentarile ale acestui articol, si este in masura sa traga concluziile daca acest articol reflecta relitatea, si in ce masura

    • Nu, redactorul-sef al acestui sunt eu si nu pentru asta s-a creat Tmsport.ro. Promovam sportul, nu conflictele ridicole intre cunostintele sportivilor! Nu aveti decat sa va duceti circul in alt loc virtual pentru publicul vostru virtual. Publicul nostru tinta nu este unul amator de frustarri. A fost ultimul comentariu aprobat la acest articol, deja sunt mai multe comentarii decat concurenti in competiile ACR. Va recomand sa va activati simtul ridicolului!

     • Trebuie sa apreciez partea cu comentarile mai multe decat concurenti!
      Thumbs up, insa tin sa precizez ca din pacate doar in Timis e o prezenta atat de redusa! Oricum, apreciez si faptul ca esti una din putinele care scriu despre automobilism in ziua de astazi, sport care ar merita cu adevarat sa fie promovat mai intens:)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.