Joma - JSport.roJSport.ro

Cicliștii de la UVT Devron West Cycling Team obțin rezultate din ce în ce mai bune în competițiile interne. Rutierii de la clubul universitar au participat cu succes la Campionatele Naționale de Șosea ale României, la Sibiu, unde Marius Petrache a câștigat medalia de argint. 

Petrache a fost pe locul 2 în proba de fond la categoria de vârstă Elite. Clubul timișorean i-a mai avut la Elite pe Emil Chepețan și Mădălin Gaiță, s-au clasat pe locurile 6, respectiv 7. La U23, au concurat de la UVT Andrei Cojanu și Mihai Băbăiță, care au fost pe pozițiile 7, respectiv 8. De asemenea, Silviu Viorel Bogdan a fost pe locul 8 la categoria de vârstă Master 2. În probele de fond, pe lângă locul 2 obținut de Marius Petrache, Mădălin Gaiță și Silviu Viorel Bogdan au terminat pe locul 5, fiecare la categoria sa. Andrei Cojanu a obținut locul 4, iar Mihai Băbăiță, locul 7.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În acest sfârșit de săptămână, UVT are sportivi care participă și la Turul Ciclist al Sibiului. Marius Petrache și Mihai Băbăiță fac parte din lotul României, alături de Sergei Țetcov și Eduard Grosu.

foto: facebook.com/UVTDEVRONWESTCYCLINGTEAM

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.