Joma - JSport.roJSport.ro

campionatele-nationale-de-inot-in-bazin-scurt-hunedoara-2015Sportivii din Timișoara au luat o serie de medalii, majoritatea la juniori, în cadrul Campionatului Național de Bazin Scurt de la Hunedoara, desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute. Lucia Giurca, Snejana Popov, Rareș Călin, Radu Vaipan și Carina Notingher au urcat pe podium la competiția din bazinul de 25 de metri lungime.

Lucia Giurca de la CSM Timișoara a luat bronzul la 200 de metri mixt, 100 de metri spate, 50 de metri fluture și 50 de metri spate, probă la care la junioare a luat un argint. Snejana Popov, legitimată la CSȘ 1 Timișoara a luat bronzul la 200 metri mixt, 50 de metri fluture și 100 de metri mixt. Carina Notingher de la același club a luat un argint la 50 de metri bras, în clasamentul Open.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Rareș Călin de la Aquasport Timișoara a luat locul doi la 50 de metri bras, locul doi la 100 de metri bras, probe la care a mai luat și două locuri trei. Radu Vaipan de la CSȘ 1 a obținut locul trei la 50 de metri bras, unde la juniori a fost pe locul doi. Au mai concurat la masculin Leonard Leucuța, de la CSȘ 1 Timișoara, Bogdan Dobre de la CSM Timișoara, Andrei Macovei de la CSM Timișoara și Vlad Remzing, de la Aquasport Timișoara.

foto: radioresita.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.